MORAMO

ZELENOVIĆ: Sačuvaćemo svaki glas

Sačuvaćemo svaki glas

MORAMO zajedno i drugačije

Korumpirani režim sada definitivno zna da gubi izbore. Pokušali su da spreče poraz fantomskim pozivima za glasanje i nije im uspelo. Sprečili smo ih zajedno sa građanima koji žele promene i bolji život. Republička izborna komisija donela je Uputstvo o primopredaji izbornog materijala pre i posle izbora, koje predviđa da izborni materijal od biračkog mesta do Opštinske izborne komisije posle glasanja, bude nošen u džakovima koji nisu zapečaćeni. Tako su omogućili da od biračkog mesta do opštinske izborne komisije nestane ili bude zamenjen izborni materijal. To im je novi plan za krađu na izborima.

Koalicija MORAMO poziva sve predstavnike opozicije u RIK, kao i sve članove RIK da zaštite zakonitost i integritet izbornog procesa. Zahtevamo hitnu izmenu Pravilnika, takvu da se džakovi sa izbornim materijalom obavezno pečate na biračkom mestu uz prisustvo svih članova biračkog odbora i tako zapečaćeni transportuju do Opštinske izborne komisije.

Zeleno-leva koalicija MORAMO je odlučna da sačuva svaki glas, kako bismo živeli bolje u našoj zemlji koju volimo. Sačuvaćemo svaki glas da bismo živeli duže, jer je glas za koaliciju MORAMO glas protiv Rio Tinta.

Sačuvaćemo svaki glas da bismo živeli zajedno u zemlji koja brine o svim svojim građanima. Sačuvaćemo u nedelju, 3. aprila, svaki glas za veliku agrarnu reformu, koja će od Srbije napraviti evropsku silu u proizvodnji hrane.

Dolazi novo doba, dolaze novi ljudi i želja građana za životom i čovečnošću koja se ne može se zaustaviti prevarama i krađom na izborima.

Odbranićemo svaki glas na svakom biračkom mestu, na putu do izborne komisije i u svakoj izbornoj komisiji.

Energiju svih građana, sa kojima smo zajedno branili život na ulicama, trgovima, njivama, rekama i planinama niko ne može da zaustavi. Unećemo je u institucije, u parlament, Grad Beograd i na Andrićev Venac.

MORAMO, zajedno i drugačije!