MORAMO

Biljana Stojković i MORAMO – izbor na koji su građani Srbije dugo čekali!

Koalicija MORAMO za kratko vreme postala je jedna od najrespektabilnijih političkih opcija u Srbiji, koja je predložila i kadnidatkinju za predsednicu Srbije Biljanu Stojković – predsednicu kakvu zaslužuju svi građani.

Liste za Grad Beograd i republički parlament naše koalicije MORAMO čini i „struka i motika“. Našu borbu za životnu sredinu i prava svih građana sa ulica, trgova i njiva unećemo u institucije – mesto gde možemo sistemski promeniti stvari i od Srbije napraviti dobro mesto za život.

Glas za MORAMO i prof. dr Biljanu Stojković jedini je garant da se istinski prekine rad Rio Tinta i zabrani iskopavanje litijuma na čitavoj teritoriji Srbije. To je glas za vladavinu prava, demokratiju, solidarnost, ljudska prava, zdravu životnu sredinu, čist vazduh, pitku ovdu u svim domovima i plodnu zemlju, to je glas za dobar i pristojan život svakog pojedinca.

Biljana Stojković je doktorka nauka, profesorka Biološkog fakulteta, autorka brojnih naučnih radova, neumorna aktivistikinja i borkinja za ljudska prava, članica saveta Skupštine slobodne Srbije, kolumnistkinja sajta Peščanik, humanista, filantrop, borkinja za zaštitu životne sredine, Biljana Stojković je predsednica kakvu građani Srbije zaslužuju.

MORAMO da našu dugogodišnju borbu za pristojan i normalan život svih građana i građanki, sa ulica, trgova, njiva prenesemo u Skupštinu Grada Beograda, republički parlament i Andrićev Venac, u institucije u kojima možemo promeniti sistem i uspostaviti dobro funkcionisanje svih segmenata države.

Građani i građanke Srbije nakon mnogo vremena imaju priliku da na predstojećim gradskim, parlamentarnim i predsedničkim izborima glasaju ZA.

MORAMO, jer drugu zemlju nemamo.