MORAMO

MORAMO, da smanjimo zagađenje i potrošnju energije

MORAMO, da smanjimo potrošnju energije i zagađenje vazduha u gradovima. Imamo jasan plan i znanje kako da izolujemo svaku kuću i zgradu u Srbiji, čime bismo dobili čistiji vazduh, veću cenu nekretnina i pokrenuli domaću ekonomiju.

Zgrade i kuće su nam stare. Trošimo mnogo energije, a računi su nam preveliki.

Mi smo u Šapcu to promenili i danas imamo naselja koja su sva priključena na toplovod, u kojima su stanovi izolovani, a grejanje i do 50% jeftinije.

MORAMO da sprovedemo naš plan, da izolujemo svaku kuću i svaku zgradu u Srbiji. Tako ćemo trošiti manje, a imovina će nam vredeti više. Tako smanjujemo zagađenje vazduha i živimo zdravije. Ovaj veliki projekat energetske efikasnosti će sprovoditi domaća industrija i operativa.

Znamo kako se to radi. Napravili smo model u kome kroz izolaciju stambenih zgrada i kuća u vrlo kratkom vremenu može da se podigne nivo uštede energije, ali i građevinska operativa u Srbiji.

Domaće kompanije izolovaće svaku kuću i stan u Srbiji. Svaka kuća i stan dobiće omotač i izolaciju, trošiće manje energije, a vredeće više, u proseku 100€ po kvadratnom metru.

Građani će dobiti investiciju od strane javnog tela, gradske toplane, koje će omogućiti tu investiciju, neće davati nikakav novac unapred, već će svoju investiciju i uštedu vratiti kroz račune kojima se plaća grejanje. Grejanje će se plaćati samo zimi, kada se grejemo.

Moramo da ulepšamo naše gradove i sela, moramo da štedimo i živimo zdravije.

MORAMO, zajedno i drugačije