MORAMO

Pozlatićemo Srbiju pšenicom i kukuruzom i zacrveneti je jagodama, paradajzom i malinama

SADA je pravi trenutak za velika ulaganja u poljoprivredu i veliku agrarnu politiku, da postanemo prava sila u proizvodnji hrane. MORAMO, da vratimo dostojanstvo poljoprivrednicima i omogućimo im da dobro žive od svog rada. Pozlatićemo Srbiju pšenicom i kukuruzom i zacrveneti je jagodama, paradajzom i malinama.

 Hrana mnogo košta, a mi možemo mnogo da je proizvedemo.

Znamo kako da, zajedno sa poljoprivrednicima, dupliramo prinose i proizvodnju hrane.

Svi poljoprivrednici dobiće subvencije od 200 evra po hektaru, za početak. Ukinućemo akize i smanjiti cenu goriva za poljoprivrednike, i tako obezbediti gorivo, đubrivo i najbolje seme u pola cene. Svakom poljoprivredniku biće dostupni agronom i veterinar, kako bi uz savetovanje i podršku države duplirali svoje prinose, a time i zaradu.

Sprovešćemo struju i vodu do svakog sela i atara. Obezbedićemo 50% bespovratnih sredstava za sve investicije u poljoprivredi i poljoprivredne kredite sa kamatom od 1%.

Ulazak u Evropsku uniju i veliki dogovor sa Zapadom otvoriće nam ogromno evropsko tržište. To je put kako da brzo dostignemo subvencije kakve imaju poljoprivrednici u EU od 1.500 evra po hektaru.

 Seljak će ponovo biti gazda!

 MORAMO, zajedno i drugačije