MORAMO

Biljana Stojković: Dosta je bilo tapkanja u mestu

NAJKRAĆIM PUTEM KA EVROPSKOJ UNIJI


„Svaki čovek zaslužuje da živi dostojanstveno, a da bismo krenuli napred to možemo samo uz nekorumpirane borce za pravdu, koji čine koaliciju MORAMO, krećući se najkraćim putem ka Evropskoj uniji“, izjavila je kandidatkinja za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković na konferenciji za novinare održanoj u Pirotu.

Posle obilaska Bele Palanke i Pirota gde se u razgovoru sa meštanima upoznala sa obespravljenošću i teškim životnim uslovima sa kojima su svakodnevno suočeni, naglasila je da samo dobar i snažan plan sa jedne strane, a poštovanje ustava i zakona sa druge, može da im pomogne da ostvare svoja prava i žive bolje.

„Ilegalni kamenolom koji smo videli u Beloj Palanci, iz kog se vadi kamen za auto-puteve ne plaća rudnu rentu ni državi, ni opštini. MORAMO da sprečimo da se ikada i igde u Srbiji bilo šta slično dešava. Jedno od osnovnih načela Evropske unije je vladavina prava i primena zakonskih propisa, koji, između ostalog, sprečavaju bahato ponašanje lokalnih moćnika, garantujući građanima uređen i normalan život u lokalnim zajednicama“, zaključila je Stojković.