MORAMO

Koalicija MORAMO kreće u kampanju iz Gornjih Nedeljica!

MORAMO, kreće u kampanju iz Nedeljica

Zeleno-leva koalicija MORAMO, koju čine Otvorena građanska platforma AKCIJA, Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd, u predizbornu kampanju krenuće iz Gornjih Nedeljica, u nedelju, 27. februara u 12 časova.

Nosilac liste MORAMO Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Dušica Barović, Dragan Pajić i drugi predstavnici zeleno – leve koalicije MORAMO razgovaraće sa građanima i meštanima Nedeljica i krenuće u borbu da zatvore vrata svim trovačima, da sačuvaju životnu sredinu i od Srbije naprave dobro mesto za život.

Našu borbu sa ulica i trgova, sa njiva i planina, sa obala reka MORAMO da uvedemo u parlament i institucije. To je put da uspostavimo sistem gde će svako moći besplatno da se leči i obrazuje, gde će moći pristojno da se živi od svog rada, gde se penzionerima neće  oduzimati penzije i davati im se milostinja!

Gornje Nedeljice su simbol borbe ljudi za životnu sredinu, svoje zemlje i borbe protiv Rio Tinta. Meštani su bili na „prvoj liniji odbrane“ i upozoravali da će, ne samo okolina Jadra, već i cela Srbija postati zatrovano jalovište ukoliko Rio Tinto otvori rudnik.

Borba meštana Gornjih Nedeljica prerasla je u borbu svih nas za očuvanje naše zemlje, vode i vazduha, ali je postala i simbol borbe za pravednu, solidarnu zemlju.

Nedeljice su postale simbol slobode i dostojanstva i zato MORAMO kreće u kampanju upravo iz Gornjih Nedeljica.

Pozivamo vas da ispratite ovaj događaj.

MORAMO, zajedno i drugačije!