MORAMO

Stojković: Srbiji ćemo vratiti krov, zidovima prozore u svet, a našim ljudima dostojanstvo i bolji život

Veliki dogovor sa Zapadom i stručni ljudi napraviće od Srbije dobro mesto za život

Srbija već decenijama tapka u mestu i u mraku. Potreban je jasan cilj i pravi put, kako bismo stvorili uslove za pristojan i dobar život svih građana i građanki Srbije. To je put u Evropsku uniju i veliki dogovor sa Zapadom.

Zajedno sa svojim timom i predstavnicima koalicije MORAMO, ja ću kao predsednica voditi Srbiju najkraćim putem do Evropske unije, poručuje prof. dr Biljana Stojković, kandidatkinja za predsednicu Srbije.

„Srbiji ćemo vratiti krov, zidovima prozore u svet, a našim ljudima dostojanstvo i bolji život“, ističe Stojković.

Oko prof. dr Biljane Stojković, kandidatkinje za predsednicu Srbije, okupljen je tim uglednih i stručnih ljudi, profesora, advokata, lekara.

Za uspostavljanje Vladavina prava i poštovanje Ustava, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, sa njom će raditi profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić i advokat Božo Prelević, kao i Vida Petrović Škero, bivša predsednica Vrhovnog suda Srbije i predsednica Centra za pravosudna istraživanja.

Epidemiolog Zoran Radovanović i Rade Panić, anesteziolog i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta, radiće na tome da građani i građanke dobiju kvalitetno i svima dostupno zdravstvo, a kada se radi o rešavanju ekonomksih pitanja u timu je dr Božo Drašković, koji je bio član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

Sada je pravo vreme da se da podsticaj poljoprivredi, da naši proljoprivrednici proizvode više hrane, snabdevaju građane Srbije i povećaju izvoz. Za sprovođenje programa napretka poljoprivrede u njenom timu su poljoprivrednici okupljeno oko Dragana Kleuta, kao i Ljiljana Tomović, profesorka na Biološkom fakultetu. Urbanizmom će se baviti dr Tomislav Đorđević, a timu Biljane Stojković je i ugledni teolog prof. dr Rodoljub Kubat.

„Moramo da krenemo napred, a to može jedino sa nekorumpiranim, beskompromisnim borcima za pravdu, čoveka, za pravo svakoga ko ovde živi. Mi jesmo jedna takva grupa“, ističe Stojković.

MORAMO, zajedno i drugačije