MORAMO

Sprečićemo izbornu krađu!


Poštovani građani, 

Kao što ste upoznati, veliki broj poziva fantomskim biračima tj osobama koje ne žive na tima adresama, u velikom broju se pojavljuju u poštanskim sandučićima u Beogradu ali i u Srbiji. 

Režim je u panici i spremio se za perfidnu izbornu manipulaciju ali ćemo pomoću građana uspeti da sprečimo i ovaj pokušaj izborne krađe. 

– Pozivamo sve ove protivzakonito prijavljene birače da se uzdrže od glasanja na izbornim mestima i opštinama u kojima ne žive jer će biti evidentirani i biti saučesnici u krivičnom delu što povlači i njihovu krivičnu odgovornost.

– Pozivamo sve građane da u što većem broju nastave da nam dostavljaju dokaze na naše mejl adrese (zasvakiglas@moramo.rs) kako bi svaki fantomski glas bio evidentiran i upisan kao potencijalni prekršilac izborne volje. Naši kontrolori na svim izbornim mestima znaće koji su fantomski birači na tom izbornom mestu i biće pripremljeni da reaguju kao i naši predstavnici u izbornim komisijama. 

Svi akteri ovog pokušaja izborne krađe biće procesuirani, zato pozivamo sve građane koji imaju priliku i da policiji dostave zahtev za pasivizaciju ovih birača: 

U prilogu vam dostavljamo formulare zahteva za vlasnike stanova i upravnike zgrada  (LINK). 

Jedinstven stav sve tri liste nakon ovog sastanka je da građani u što većem broju izađu na glasanje 3. aprila i time poništimo pokušaj ove izborne manipulacije i zajedno smenimo ovu autokratsku vlast.

Koalicija MORAMO, koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije, koalicija Ajmo Ljudi, potpisnici Sporazuma za odgovrnu Srbiju. 

Fotografije sa fantomskim listićima pošaljite na jedan od sledećih mailova: 

zasvakiglas@moramo.rs

stopkradji@ssp.rs  

bedem@ds.org.rs 

kontrola@narodna.org.rs